Tjänster

En hjälpande hand inom entreprenad

Hos Wolds Entreprenad får du i Kil och Karlstad med omnejder hjälp med det mesta inom entreprenad. Oavsett om det är byggen du behöver hjälp med, eller om det är någonting helt annat, som trädgårdsskötsel eller bortforsling, erbjuder vi kvalitet och effektivitet vid alla projekt.

Kundservice

Kundservice är en viktig del i företaget, då vi vill att alla kunder som anlitar oss ska kunna känna sig trygga och säkra, och även kunna bli 100 procent nöjda med den erhållna kundservicen och det utförda arbetet. 

Erfarenhet och kunskap

Wolds Entreprenad präglas av kvalitet, noggrannhet och effektivitet, och då vi besitter mycket erfarenhet och kunskap inom vårt yrke, kan du som kund alltid lita på att du får ett väl utfört arbete. 

Tjänster inom entreprenad – trädgårdsskötsel och bortforsling

Hos oss på Wolds Entreprenad kan du i Kil och Karlstad med omnejd få hjälp med det mesta som har med entreprenad att göra. Vi erbjuder tjänster som trädgårdsskötsel och bortforsling och hjälper både företag och privatpersoner i Kil och Karlstad med omnejd.

Vi är ett nystartat bolag och än så länge två heltidsanställda, som arbetar med engagemang och kvalitet för att ge dig ett väl utfört arbete. Hos oss kan du alltid lita på att du får den bästa tänkbara servicen, oavsett vad det är du behöver hjälp med.

Måns Smeds väg 405
66534 Kil
Telefon
0725-555284
Epost jimmie@woldentreprenadbygg.se